The Drop: Groots uitgevallen druppel voor groots geluid

The Drop: Groots uitgevallen druppel voor groots geluid

Hangende luidsprekers zijn niet nieuw, we zagen ze onder meer bij Epsilon (Planet L), maar spreken nog tot de verbeelding.

Onder het motto ‘Create your Space’ ijvert het Deense label Podspeakers voor de promotie van de Shaping Sounds-speakers, organische vormen, zoals The Drop die je eender waar kan ophangen.

The Drop 2

Deze veelzijdige  & grootse druppel is er in wit, zwart, mat zwart en rood en kent een bereik van 50 Hz tot 22 kHz. De ABS-behuizing en het speciaal ontwikkelde luidsprekerchassis staan garant voor een waarheidsgetrouwe weergave, en dit van de hoogste frequenties tot de laagste bassen.

The Drop 3

Wie weigerachtig staat tegenover ophanging, kan opteren om The Drop aan de muur te bevestigen, of om hem simpelweg met z’n pootjes op de grond te houden.

Richtprijs:

The Drop: < € 598 (per paar)

Beugel voor plafondbevestiging: < € 189

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook