Planet L zorgt voor een goede atmosfeer

Planet L zorgt voor een goede atmosfeer

Ooit al gehoord van Elipson? Nee? Het Franse luidsprekermerk bestaat nochtans al sinds 1938 en heeft intussen al behoorlijk wat opmerkelijke producten op haar naam staan, zoals de AS30 Sphere. Deze ‘bol-box’ werd ontworpen om resonantie in de klankkast tegen te gaan. Jarenlang beschikte Elipson over een patent die de Franse fabrikant alleenrecht gaf op die karakteristieke bolvorm bij luidsprekers.

Nu, jaren later, bouwt Elipson verder op het succes van de Sphere met de Planet L, een opvallende speaker die men desgewenst op een standaard kan plaatsen of aan het plafond of de wand kan bevestigen.

Elipson Planet L 2

Wat het geluid betreft, kunnen we onder meer door het bereik van 48 Hz tot 20 kHz enkel lovend zijn. Het hoge bereik is gedetailleerd en wordt nooit hard. Ook diepe bastonen komen uitstekend tot hun uiting, ondanks wat de geringe afmetingen (29 cm diameter voor 7 kg) van de Planet L zouden kunnen doen vermoeden.

Elipson Planet L 3

De Planet L komt er in drie hoogglans lakvarianten: wit, rood en zwart, de tafelringen om de Planet L mee te positioneren zijn meegeleverd.

Waarom nog wachten? Ga voor de Planet L van Elipson en ga eens uit je bol!

Richtprijs:
Planet L: < € 349 per stuk
Chroom vloerstandaard 83 cm: < € 199 (per paar)
Plafondsysteem 5 m: < € 99 (per stuk)
Muurbevestiging: < € 149 (per paar)

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook