Stelton stelt de blauwbloedige Stockholm voor

Stelton stelt de blauwbloedige Stockholm voor

Laat je verleiden door de pracht van Stockholm!

Onder de naam Stockholm brengt het Zweedse designduo Carl Philip Bernadotte & Oscar Kylberg voor het Deense designmerk Stelton een nieuwe serie van prachtige vazen en schalen.

Stelton Stockholm schalen

De hele collectie is geïnspireerd op zowel de archipel van Stockholm als de Baltische Zee, twee decors waar de immer bewegende zee zich de hoofdrol van het schouwspel toeëigent. De reflectie van het ambigu temperament van de zee vertaalt zich op de Stockholm-collectie in zowel serene als dramatische kleuren & variaties, die, geheel conform de inspiratiebron, ‘Aquatic’ werden gedoopt.

Stelton Stockholm vazen

Deze artistieke schakeringen ontmoeten de mooie glooiende vormen van de vazen en schalen, om zo te verworden tot een prachtig complete collectie: Stockholm.

Deze handgemaakte bestaat uit 4 schalen en 3 vazen. Saillant detail: gezien Carl Philip Bernadotte de enige zoon is van de Zweedse koning Carl Gustaf XVI, menen we te kunnen stellen dat de Stockholm-collectie niet enkel zeeblauw, maar ook wat koningsblauw lijkt te kleuren! Prinsheerlijk toch?

In september komt er overigens een nieuwe zusterlijn van Stockholm uit, die de naam Horizon zal dragen en dus naar alle waarschijnlijkheid ook anders zal geïnspireerd zijn.

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook