Laat je verleiden door deze Scandinavisch ogende Wall Lamp

Laat je verleiden door deze Scandinavisch ogende Wall Lamp

De Wall Lamp van Serax is een – hoe kan het ook anders met zo’n naam – wandlamp. Niet zomaar eentje, maar een stuk getooid in wit dat de aandacht naar zich toe weet te trekken, door d’r ranke voorkomen en warme uitstraling.

Het was Studio Simple, het bureau waar designduo Jeroen Worst & Ann Vereecken zich al enige tijd achter scharen, dat deze opvallende sculptuur wist te creëren volgens het credo van de drijvende krachten: eenvoud in ontwerpen.

Serax-Studio-Simple-Mural6

Serax-Studio-Simple-Mural7De Wall Lamp oogt met z’n witte tint sowieso al erg Scandinavisch, iets wat nog extra in de verf wordt gezet door de geslaagde combinatie met opvallende, maar niet oververtegenwoordigde houten accenten. Dit kenmerk komt ook in de andere ontwerpen van Studio Simple voor Serax tot uiting, steeds met datzelfde vergelijkbare heldere resultaat, wat steevast garant staat voor die extra touch aan jouw interieur!

Serax-Studio-Simple-Mural1

De Wall Lamp is er met of zonder opvallende houder, terwijl er ook een heuse draagarm te verkrijgen is (de Folded Lamp). Door z’n gepoederlakte bevestigings- en draagarmen accentueert deze uitvoering misschien nog het meest het Scandinavische karakter dat Studio Simpel met het ontwerp wist te bekomen.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook