Salt&Pepper brengt je (in) de Zone en (in) de Mood

Salt&Pepper brengt je (in) de Zone en (in) de Mood

‘Woonaccessoires zijn de bouwstenen van een stijlvol huis’. Zo staat het letterlijk te lezen in de voorstelling van het Australische merk Salt&Pepper. Het merk toont zich geïnspireerd door mode- en designtrends van over de hele wereld, tendenzen die de designers van Salt&Pepper op hun beurt vertalen naar de eigen collecties.

Naast heel wat tafel- en keukenartikelen, biedt Salt&Pepper jaar na jaar ook nieuwe collecties in het decoratiegebeuren. Zo ook de Zone, een omvangrijke reeks van klokjes, en de Mood, waarbij verlichting centraal staat.

Zone

Salt&Pepper is bij de tijd, zo blijkt uit de uitgebreide Zone-collectie. De Zone omvat wandklokjes, klokjes met wekkerfunctie, wandklokken en mantelklokjes in tal van variëteiten en kleuren.

Salt & Pepper

Ook tijdens de jongste uitgave van vakbeurs Ambiente (januari 2015) tikte het klokje nergens als op de stand van Salt & Pepper

 

Niet zelden zijn het ook de kleuren messing of koper (duidelijk nog niet over hun top, zo bleek tijdens Maison & Objet 2015!) die gehanteerd worden, in andere gevallen gaat het om tijdloze klassekleuren zoals wit, zwart of rood.

SaltPepper-6

S&P brengt je ook (lichtjes in) de Mood

Naast de Zone, brengt Salt&Pepper je ook licht in de duisternis. De Mood-familie brengt sfeer in je woonkamer, door verschillende types van schemerlampen. Zo is er allereerst een zwart metalen schemerlamp, die er komt in een uitvoering van 110 cm hoog en een in 68 cm.

Als tweede in lijn is er een ook kleinere schemerlamp van 49 cm hoog, die voorkomt in rood, zwart of wit (zie foto). Ook het kleine broertje van 36 cm valt ondanks z’n bescheiden voorkomen op, iets wat nog wordt ondersteund door stijlvol rood of zwart.

SaltPepper-7

De laatste eerder klassieke schemerlamp is 48 cm hoog en de voet van de lamp is opgebouwd uit zwart gecoate staaldraad.

Dat Salt&Pepper ook buiten de begane paden durft te gaan, bewijst het bedrijf met twee atypische schemerlampen van telkens 30 cm hoog. De twee witte lampen kregen van de S&P-designers de vorm aangemeten van respectievelijk een vogel en een cactus.

 

 

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook