Randomissimo, een Mondriaanse interpretatie van het boekenrek

Randomissimo, een Mondriaanse interpretatie van het boekenrek

Randomissimo. Het rolt van je tong en zo je interieur binnen. Het merk achter deze mooie realisatie is MDF Italia, een naam als een klok met een uitgebreid assortiment aan designmeubels.

Telkens valt de puurheid van de ontwerpen op: gestript van al hun vaak oeverloze franjes, blijft enkel de essentie van meubelstukken over, en die minimalistische gedachte is ook het credo waar het Milanese merk zich sinds d’r oprichting in 1992 achter schaart.

MDF-Italia---Randomissimo04

Randomissimo, de opvolger van enkele eerder artikelen waarmee MDF Italia intussen tien jaar terug mee op de proppen kwam (foto’s hieronder: Random, Random Box-Cabinet en Randomito), is een soort Mondriaanse vertaling van hoe een boekenrek er misschien wel zou kunnen uitzien.

Het resultaat is een prachtige maar eveneens speelse wandsculptuur, die te verkrijgen is in 2 modules en 7 kleuren van poederlak.

Random Randomito

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook