Nude Glass stelt multifunctionele MonoBox voor

Nude Glass stelt multifunctionele MonoBox voor

Tijdens de jongste uitgave van Maison & Objet kwamen we te weten dat het Turkse Nude Glass, in België verdeeld door de firma Meyhui, hun strategie licht ombuigt van sporadische concepten naar grotere productfamilies. Een van deze nieuwe families, de MonoBox, kreeg tijdens de beurs een centrale rol, die het item ook komend seizoen zal invullen.

Nude-Glass-MonoBox2

De MonoBox is wat je wilt dat het is. Het kan een vaas zijn, een fruitschaal, een visbokaal, een bokaal gevuld met snoepjes, keitjes of water en een drijfkaarsje, of zelfs een ijsemmer… De kleinste telg leent zich vooral tot het bewaren van juwelen, makeup, zakdoekjes of bijvoorbeeld bolletjes wol. Of waarom ook niet: om op je bureau te zetten om bijvoorbeeld schrijfgerei, usb-sticks, paperclips of visitekaartjes in kwijt te kunnen.

De MonoBox kan door z’n vorm perfect alleen uit de slag, of je kan ‘m combineren met andere kleuren of afmetingen. Hij is er in drie kleuren (wit, grijs of blauw) en vier afmetingen (133/155 mm, 163/185 mm, 197/215 mm of 228/250 mm)


Nude-Glass-MonoBox3

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook