Nieuwe schakelaars in designreeks Pure bij Niko

Op de vorige editie van Interieur in 2012 toonde Niko 32 prototypes in de Pure-reeks. Na verder onderzoek en feedback bij consumenten en professionals volgen nu op Interieur 2014 enkele nieuwe toevoegingen aan de schakelaars in de Pure-reeks.

De designschakelaar Pure werd al in 2006 gelanceerd en bestaat uit hoogwaardige materialen als staal, bamboe en bakeliet.

Niko Pure liquid snow white

Niko Pure liquid snow white is zoals de naam het zegt een schakelaar in diepwit. Past bij zowat elk interieur en de Scandinavische trend die momenteel hoogtij viert. Ook beschikbaar in een jadevariant.

Niko Pure alu gold

De schakelaar Pure alu gold in matte goudglans past wonderwel bij de huidige trend naar goud- en metaalaccenten in het interieur. Op vraag van architecten is ook de toets verkrijgbaar in goudlook.

Niko Pure fluent anthracite

Niko Pure fluent anthracite heeft een diepere antracietkleurige schijn die het interieur laat baden in luxe. Ook verkrijgbaar in een zachte champagneschakering.

Niko Pure bronze

Niko Pure bronze past met zijn doorleefde patine perfect in interieurs met een verhaal.

Niko Pure alu steel grey

Niko Pure alu steel grey past goed in strakke, minimalistische interieurs. De nieuwe tint is intens blauwgrijs. Steel is reeds verkrijgbaar in champagne steel, alu gold, black en grey, black steel, white steel, weathered steel, stainless steel on anthracite en stainless steel on white.

About The Author

Lees ook