Ken jij Nude al?

Nude is een relatief nieuwe brand van Turkse oorsprong dat onderdeel maakt van de Sisecam Group. En wat voor één! Scandinavische invloeden, architecturale lijnen en zachte kleuren staan centraal in de prachtige collectie die Nude je aanreikt.

Less is more

Nude, de naam op zich vat het al perfect samen. Centraal in de visie van Nude staat eenvoud centraal. We leven in een tijd waarin we zoveel keuzes hebben, honderden objecten te zien krijgen per dag en amper een stil en rustig moment hebben. Nude gelooft sterk dat eenvoud de oplossing is. Eenvoud is puur, betrouwbaar en tijdloos. Nude bewijst nog maar eens dat less is more een prachtig principe is. Hun slogan is dan ook ‘Simple is beautiful’.

Betaalbaar design

Nude is bovendien grote voorstander van het principe dat design makkelijk te begrijpen maar vooral te gebruiken moet zijn. Voor iedereen die houdt van de Scandinavische look dat bovendien betaalbaar is, is Nude een logische keuze. Voor hun eerste collectie hebben ze een ‘Loft collectie’ op de markt gebracht. Nude heeft prachtige producten ontworpen voor keuken, living en slaapkamer. Poederroze, donkergrijs glas, kurk en hout zijn elementen die vaak terugkeren in de collectie.

Minimalistisch

Daarnaast is er ook een Food&Wine lijn uigebracht. Voor elk drankje vind je het juiste glas. De glazen zijn allemaal vervaardigd uit loodvrij kristal glas. Serveerschaaltjes en kommetjes behoren ook tot deze lijn. Maar het gaat nog verder. Nude ontwierp daarenboven hele minimalistische lampen onder de Deco&Design lijn.

Ron Arad

De bekende designer en architect Ron Arad heeft voor Nude een kleine collectie glazen ontworpen. Ron Arad is een Israëli en heeft al gewerkt voor Vitra, Alessi en Moroso. Kenmerkend aan hem is zijn sterkte in innovatie van vorm en functie. Hij blijft al jaren trouw aan zijn visie dat je steeds iets moet ontwerpen dat nog niet bestond. Daarnaast is hij er sterk van overtuigd dat design niet gaat over hoe fraai er iets moet uitzien maar over de puurheid van een object.

Nude-Red-or-White-2

De glazen die hij voor Nude heeft ontworpen zijn zo mooi dat het bijna glaskunst is. Het glas dat met kop en staart bovenuit springt, is de Red or White, het glas waar je twee glazen voor de prijs van een krijgt. Het ene glas is voor witte wijn. Kom je aan de rode wijn, dan hoef je enkel maar je glas om te keren. Daarnaast is er de ronde decanteerring, die ondertussen al wereldberoemd is geworden. Wijn decanteren wordt met deze decanteerring bijna iets sensueel.

Ontdek meer producten van Nude

Klik hier om producten in te laden

Bestsellers in water- en wijnkaraffen

Klik hier om producten in te laden

Populair

Klik hier om producten in te laden

Productinfo

Magnolia

Nude Collection Magnolia

Vaas – 20 cm – vervaardigd uit glas – bovenkant is opaal wit of poederroze

Gazebo

Nude Collection Gazebo

Cakeschotel met stolp – uit glas met houten bodem. Makkelijk handvat.

Blossom

Nude Collection Blossom

Juwelbox – Minimalistische boomstam om juwelen aan te hangen. Oogt prachtig op je nachttafeltje.

Rhythm

Nude Collection Rythm

Waterkaraf in stormgrijs glas, de dop kan je als glas gebruiken. Oogt heel chic op een gedekte tafel.

Lees ook