Mono & Mira verlichten de moderne woning

Mono & Mira verlichten de moderne woning

Hebben we je al verteld hoe gek we wel niet zijn op mooie designproducten die zich weten te onderscheiden door een dynamisch contrast tussen materialen? Naast kurk, koper of kunststof is beton net zo’n materiaal dat er op z’n eentje in slaagt om een product die uitmuntende uitstraling mee te geven waardoor het onmogelijk blijkt om ernaast te kijken.

Steeds vaker zie je grote maar ook minder grote namen uit de wereld van design experimenteren met de charmes van beton, vaak met oogstrelende resultaten tot gevolg. Een van de producten die ons steeds weer wist te lokken tijdens diverse sectormomenten, zijn deze Mono en Mira hanglampen van het Turkse Nude Collection.

Als geen ander slagen beide lampen erin de meerwaarde dat het industrieel ogende, misschien wel brute beton ten opzichte van designproducten heeft, in de spotlights te plaatsen. Het samespel tussen beton, glas, maar zelfs ook de opvallend rode stroomkabel zal de aandacht van menig man en vrouw naar het plafond lokken.

Mira

De mooie Mira ziet er uit als een betonnen danseresje, getooid met een baljurk uit glas. De lamp meet 328 op 265 mm.

Klik hier om producten in te laden

Mono

Mono doet het met al even veel elegantie met 310 op 334 mm. Beide lampen vallen onder de Lighting timeless-lijn van Nude Glass.

Klik hier om producten in te laden

We kunnen je ook nog een tip van de sluier lichten wat betreft het nochtans jonge Nude Glass. Het merk, dat er als glasfabrikant z’n missie van maakte om esthetisch glaswerk niet enkel aan tafel te laten imponeren, zou dit najaar voor het eerst ook producten lanceren die zich lenen tot de kantooromgeving en voor op je bureau thuis. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook