Memory van Brokis brengt je terug naar je kindertijd

Memory van Brokis brengt je terug naar je kindertijd

Misschien passeert er op tijd en stond nog zo’n zweem van een herinnering door je geest, waarbij zelf een heliumballon je met vreugd kon vervullen… Of misschien stemt het je zelf gelukkig wanneer je je kroost ziet met diezelfde glimlach naar het ronde ding ziet staren? Wat is het toch een ogenschijnlijk simpel object als een ballon dat het zo’n emoties kan teweegbrengen?

Brokis-Memory2

Het moet ook designer Boris Klimek hebben gestimuleerd om met een verlichtingsontwerp als de Memory op de proppen te komen voor Brokis.

De Memory ziet er uit als een ballon, die tegen het plafond of aan de wand blijft hangen, en die op die manier een ruimte die kinderlijke speelsheid kan bieden.

Brokis-Memory3

De opvallende lamp is er in drie afmetingen en een breed spectrum aan kleuren. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en combineer gerust ook verschillende ‘Memories’ in een ruimte, je zal versteld staan van het uiteindelijke resultaat!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook