Lucifero’s imponeert met visueel vederlichte maar volumineuze LBS

Lucifero’s imponeert met visueel vederlichte maar volumineuze LBS

Het Italiaanse Lucifero’s stelde dit jaar met de LBS een volumineus maar tegelijk ook visueel vederlichte armatuur voor die kan imponeren. De LBS of Light Band System is opgetrokken uit een dunne band van geëxtrudeerd aluminium, met binnenin een led-lijn die resulteert in een zacht schijnsel van indirect licht.

Daarnaast zijn de armaturen ook voorzien van twee subtiele spots die direct licht verstrekken aan de ruimte.

Met z’n cleane look kan het haast niet anders of de LBS zal het goed doen in tal van architecturale hoogstandjes. Z’n zachte curves maken echter ineens ook dat de LBS een brede inzetbaarheid zal kennen, lijkt ons, dus niet enkel bij enorm strakke, moderne interieurtypes, maar ook als contrastelement bij andere types.

Lucifero's_LBS-1300-700-B

Naast een hangende variant, is de LBS er ook als een halve boog, die dusgevolg kan worden bevestigd aan de wand, als ware het een kunststukje.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook