Het ultieme Halloween-item voor de design- en muziekliefhebber

Het ultieme Halloween-item voor de design- en muziekliefhebber

Ietwat angstaanjagend, maar toch met een zekere ‘cool’. Dat is de gebrilde AeroSkull van het Franse Jarre Technologies. Dit fashion- en designstatement voor de muziekliefhebber is er intussen al sinds 2012, toen het merk achter de Franse elektropionier Jean-Michel Jarre het luidsprekerdock vlak voor Halloween lanceerde. Maar wie er diverse platformen op nagaat, zal zelf kunnen vaststellen dat er absoluut nog geen sleet zit op het concept van Jarre. Want eerlijk: zijn docking stations niet vaak gewoonweg heel erg saai?! Niet dus bij Aeroskull…

De AeroSkull HD is een eigentijdse Bluetooth-speaker die voorziet in een prachtig ruimtevullend geluid, met een sterke laagweergave. De speakers (2 keer 15 Watt) van dit huidloze hoofdje zitten netjes weggewerkt achter de bestofte zonnebril van de Aeroskull, de subwoofer bevindt zich langs de achterzijde van deze schedel.

Halloween-Jarre4

Wie de voormalige synthesizerspecialist achter dit merk nog op podium heeft zien performen, zal de schedel misschien herkennen van z’n album Oxygen uit 1976, waarvan de Fransman ruwweg 15 miljoen exemplaren verkocht.

De HD-versie van de Aeroskull is beschikbaar in tal van kleuren, maar baart misschien wel het meeste opzien in de chroom-variant. De afstandsbediening is – volledig in lijn met het ontwerp zelf – een bot. Naast Bluetooth kan je ook geluid afspelen via een aux-kabeltje. Het enige wat je nog hoeft te doen is kiezen of je voor Fear of the Dark van Iron Maiden gaat, of toch eerder voor Thriller van Michael Jackson…

Halloween-Jarre3

 

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook