Getting Hookedonwalls? Ontdek deze prachtige behangdessins

Getting Hookedonwalls? Ontdek deze prachtige behangdessins

Hoewel de timing in eerste instantie misschien wat misplaatst lijkt, willen we je er toch fijntjes op wijzen toch ook niet al te laat te beginnen aan de opfrissingswerken van de woonkamer, of desnoods het kot van je designminnende zoon of dochter.

Met Favourite Twist van Hookedonwalls stellen we graag een unieke alliantie voor. Een weergaloze samensmelting van traditionele elementen die fusioneren in een modern omhulsel. Als een tijdscapsule katapulteert de collectie soft vintage-componenten van de grote metropolen naar een hedendaags tijdperk. Jaren ’60 met een abstracte fashionknipoog. Het resultaat is gedurfd, fris en jong.

Favourite twist

Tweed Stripe

Hookedonwalls-Tweed-Stripe

Een klassiek element in een eigentijds kleedje. De conservatieve streep-print krijgt, zoals je kan zien linksonderaan op de hoofdfoto of op bovenstaande foto’s, een licht onorthodox karakter, die ze dankt aan een bijzonder zachte uitvoering. Geen statige belijning, maar een harmonieuze overgang. Een tweed-effect accentueert de lieflijke signatuur van dit krachtig dessin.

Twisted Damask

Hookedonwalls-Damask

Een succesvolle transformatie van de traditionele damast naar een sublieme variant met een grafisch elan. De uitwerking is allerminst conventioneel, maar opvallend modern dankzij een vernuftig lijnenspel. Glimmende bronstinten intensiveren het dramatische effect van de lineaire stilering.

Prisma

Hookedonwalls-Prisma

Een speelse beweging van driehoekige elementen creëert een bijna hallucinant resultaat met een vleugje retro. De geometrische eenheid van dit dessin is verruimend, jong en strak. Een speels duo van matte texturen en frivole glans-accenten vervoeren het geheel naar psychedelische pracht en praal. Twee varianten in flock zorgen voor een karaktervolle twist.

Icon

Hookedonwalls-Icon

Icon blinkt uit. Letterlijk en figuurlijk. Een geometrisch motief in een schakelpatroon overspoelt uw interieur met een unieke soft vintage look & feel. De moderne kleuren in metaalinkt bombarderen de compositie tot een waar pièce de résistance. Glasparels in twee kleurvarianten creëren een luxe-effect. Geometrie met grandeur.

Favourite Ornament

Hookedonwalls-Favourite-ornament2

Nog nooit kreeg een klassiek ornamentaal motief de status van hedendaags. Tot Favourite Ornament (rechtsonderaan op de hoofdfoto of op bovenstaande foto’s). De metaalinkt en de verweerde tweed-look zorgen voor een jong charisma, met respect voor het traditionele karakter van het dessin. Voor wie houdt van een vleugje eigentijds klassiek.

Tweed

Hookedonwalls-Tweed

Zo hip kan een uni zijn. Tweed is geen monotone vertolking van de banale eenkleur, maar speelt een glansrol in een sublieme glitter & glamour-show. De warme kleuren van de fond duelleren met een arbitrair patroon van bronskleurig metaalinkt. Het natuurlijke effect is een staande ovatie waard.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook