Extremis met eerste buitenzetel Walrus

Extremis met eerste buitenzetel Walrus

Walrus werd al voorgesteld begin dit jaar op de meubelbeurs in Keulen, maar werd nu ook in Milaan verder uitgebreid met passende tafeltjes en meerdere zithoogtes.

Gedaan met het heen en weer geloop met kussens die niet nat mogen worden, of het afdekken van je kostbaar zitmeubel met een hoes. De Walrus van Extremis kan het grillige Belgische zomerweer probleemloos aan.

De sofa is immers afgewerkt met stevig en duurzaam dekzeilmateriaal dat geen water of vuil opneemt. Bovendien zorgt het specifieke body van de zetel voor een snelle waterafvoer.

Extremis Walrus

Toch lekker zitten

Ok, maar zit dit dekzeil wel comfortabel? Geen nood, ook daar heeft Extremis aan gedacht. Het gedeelte dat met het lichaam in aanraking komt, is gemaakt uit een zacht en aangenaam aanvoelend materiaal. Mocht zich toch nog wat vuil aan de zetel hechten dan kan je dit gedeelte makkelijk wegnemen en wassen.

Handig opbergvak en passende tafeltjes

Erg handig is het waterdichte opbergvak in de rug van Walrus. Daar is plaats voor opvouwbare dekens en kussens.

De nieuwe tafeltjes (corner square table, coffee table, side table en linking table) combineren mooi met de Walrus en laten heel wat combinaties toe.

Extremis Walrus

 

About The Author

Lees ook