Eva Solo voegt met deze barbecue smaak toe aan je zomer

Eva Solo voegt met deze barbecue smaak toe aan je zomer

Vroeger zag de barbecue er altijd hoekig uit, en na enige tijd bepaalde de bolvormige barbecue de trend. Maar het kan ook anders! Maak kennis met deze barbecue van het Deense Eva Solo, en laat je verrassen door z’n smaakvolle voorkomen.

Deze barbecue van Eva Solo hoeft niet getooid te gaan in schreeuwerige kleuren om op te vallen, maar weet door z’n strakke lijnen al te imponeren in klassevol zwart of mat inox.

Deze grill, die er al is sinds 2005 maar een tijdloze uitstraling heeft, is anders dan alle anderen, zoveel is zeker. Hij hoeft niet getooid te gaan in een breed kleurenpallet om op te vallen, maar weet in mat inox of zwart al te imponeren z’n strakke, cleane lijnen.

Bij de grill hoort ook een plat deksel, waarmee je de grillplaat kan afdekken. Leuk is hierbij dat je dit platte deksel als tafeltje kan gebruiken. Verder is er ook optioneel een bol deksel verkrijgbaar, waardoor je kan garen (indirect grillen) in plaats van rechtstreeks grillen. Het grilloppervlak bedraagt ofwel 49, ofwel 59 cm; de barbecue zelf is 80 cm hoog.

Eva-Solo---Grill-02

Houtskool

De houtskoolvariant is uitgerust met een emmertje vlak onder het rooster waarin je de kolen kan deponeren. En wanneer het eigenlijke barbecuen op z’n einde loopt, kan je aan de hand van deze prachtige grill nog een mooi vervolg breien aan een mooie avond: vul je hem immers op met enkele stronken hout, dan weet hij als vuurkorf nog enkele uren extra te stralen.

Gas

De gasversie van deze grill, die iets prijziger is in vergelijking met de houtskoolvariant, is voorzien van drie branders, die elk afzonderlijk kunnen worden afgeregeld. En gezien het feit dat de gasfles zelf een plekje heeft binnenin de kegelvorm, zijn er geen elementen die de uitstraling van deze klepper afbreken.

Zin in nog meer barbecues van Eva Solo?
Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook