Plaats groen ook na zonsondergang in de spotlights!

Plaats groen ook na zonsondergang in de spotlights!

Na een zomerse barbecue doen we – als het weer het toelaat – er alles aan om de avond zo lang mogelijk te rekken, door de tuin- of terrasverlichting aan te schakelen, de vuurkorf aan te stoken of enkele tuinkaarsen (of fakkels?) het vuur aan de lont te leggen. Het enige wat dan misschien zonde blijft, is dat al die zorgvuldig aangelegde tuinpracht in de schaduw blijft liggen…

En net daar heeft Elho met de Flower Light iets op gevonden. Studio Kees, het ontwerpbureau dat zich over de bovenliggende gedachte boog, zocht en vond inspiratie bij de avondverlichting in een park. Daar verlichten lantaarnpalen bij het vallen van de nacht de paadjes, bomen en planten.

Elho-Flower-Light-4

Looks

De Flower Light is een opvallend stuk, zoals we intussen van de Nederlandse hippe aanbieder van allerhande bloempotjes gewend zijn. Z’n strakke voorkomen in wit, muntgroen en antraciet weet indruk te wekken, en wordt nog extra in de verf gezet door het ondersteunende eikenhouten paaltje. Het potje zelf heeft steeds een diameter van 27 cm en komt zo’n 61 cm hoog, goed voor een inhoud van zo’n 11 liter.

Elho-Flower-Light-2

Technologie

Naast diens looks kan de Flower Light eveneens bekoren met de onderliggende technologie. Net zoals de bloemen en planten overdag energie putten uit de zonnestralen, haalt ook het opvallende led-lampje z’n voeding van zonne-energie. Voor ieder uurtje zonlicht overdag doet de FlowerLight er na zonsondergang nog een uurtje bij.

Belangrijk om weten: de Flower Light betreft een tijdelijk product van Elho, dus snel zijn is de boodschap!

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook