De Infinity Clock verbaast in visueel vederlichte eenvoud

De Infinity Clock verbaast in visueel vederlichte eenvoud

Dat Alessi, naast heel wat keukengerelateerde producten, ook heel wat prachtige items binnen het portfolio heeft die je interieur verfraaien, zal je intussen wellicht weten. Daartoe behoren al geruime tijd ook heel wat wandklokken, een categorie waarvan het lijkt dat Alessi er ieder jaar een beetje meer op inzet.

Er kwamen er ook al verscheidene aan bod – de Dotty Clocks, de Time Maze en de Comtoise om er maar enkele te noemen – maar dat het daar niet hoeft mee op te houden, bewijst deze Infinity Clock van Abi Alice voor het Italiaanse designmerk.

De mooie, visueel vederlichte wandklok lijkt te zijn opgebouwd uit verscheidene witte lamellen die als een eindeloos diafragma in elkaar zijn geschoven, met het focuspunt op de blauwe minimalistische wijzerplaten. Voor de Infinity Clock zien we eigenlijk verschillende plaatsen weggelegd in de woning. Door z’n eenvoud misstaat ze vast en zeker niet in eetkamer, keuken en uiteraard kan ook de woonkamer niet ontbreken, maar ook in een eerder neutrale ruimte zoals een kantoor zien we best wel potentieel voor deze mooie Alessi-klok.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Lees ook