XLBoom stelt Noella voor: aluminium vazen met koper, messing of nikkel jasje

XLBoom stelt Noella voor: aluminium vazen met koper, messing of nikkel jasje

XLBoom bestaat al sinds 1997 en maakt ook deel uit van de zogenaamde Antwerp Design & Deco Valley, samen met andere gewaardeerde merken zoals Serax, Royal Botania, Ethnicraft, Domani, Scapa Home en anderen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert decoratieve accessoires, zitmeubilair en tafeltjes voor zowel binnen als buiten.

Is het merk je nog niet bekend, dan zeker en vast de iconische Ball Chair wel, een ontwerp van de Ierse kunstenaar Finn Stone waarmee XLBoom tot op vandaag heel wat lof wist te vergaren. Uit alle meubelontwerpen van Stone valt een opvallende voorliefde voor kunststof in uitgesproken kleuren uit af te leiden.

Dit jaar komt het merk met opnieuw heel wat nieuwe producten, waarbij er, naast verschillende producten uit acryl, ook vaker andere materialen worden gehanteerd, zoals marmer, hout of staal. Ook aluminium blijft nog steeds een dankbaar materiaal om mee te werken, zo blijkt onder meer uit de nieuwe attractieve reeks Noella: aluminium vazen in drie afmetingen met een messing, koper of glanzende nikkel coatinglaag.

XLBoom Vazen

De kleinste heeft een diameter van 5,5 cm en is 15,5 cm hoog. De iets grotere variant kent een doorsnede van 7 cm en is 5 centimeter groter dan z’n kleine broer, en ineens ook 5 cm kleiner dan het grootste lid van de familie Noella. Deze meet 25,5 cm en heeft een diameter van 9 cm.

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook