Wie zijn wij

decozine-macbook-screen

Na elektrozine.be en cuizine.be heeft de uitgeverij achter deze platformen er een nieuwe telg bij: decozine.be, een inspiratieplatform voor decoratie & design. Het opzet van decozine.be is eenvoudig: je kan er kennis maken met de jongste interieurtrends, nieuwe producten, iconische ontwerpen of design van eigen bodem.

Via overzichtelijke thema’s zoals Home & Living, Kitchen, Table en Outdoor kom je vlot terecht op het segment dat jou het meest aanspreekt. Via drop-downmenu’s kan je bovendien ook dieper ingaan op deze categorieën. Een handige zoekfunctie vervolledigt het gebruiksgemak voor jou als lezer.

Het design van de site is zo opgevat dat we de lezer de ervaring kunnen bieden van een glossy magazine, maar dat we veel sneller op de bal kunnen spelen, en dat onze dossiers ook frequent van een update worden voorzien. Bovendien is decozine.be ook volledig responsive, waardoor het platform perfect leesbaar blijft, ongeacht het multimedia-toestel waar je mee surft.

Ook op communityvlak wil decozine.be zich profileren. Heb je een vraag of een mening over een bepaald meubel of designitem? Post het dan zeker op dit inspiratieplatform, of via een van de andere kanalen waar decozine.be op actief is. Bovendien wordt bij een resem producten ook onmiddellijk  de dichtstbijzijnde handelaar van dit product aangereikt. Zo kan je ineens ook kennismaken met dit artikel in het winkelpunt.

Eens per maand wordt er tenslotte een nieuwsbrief uitgestuurd, waar je kennis kan maken met de meest spraakmakende producten en waarin je ook kan vooruitblikken op bepaalde events of een nabeschouwing van een beurs kan nalezen.

press@decozine.be

+32 56 216909