Voor als het even vierkant draait: de Loewe AirSpeaker

Voor als het even vierkant draait: de Loewe AirSpeaker

Er zit muziek in de lucht: en desgewenst overal in huis te horen. De Loewe AirSpeaker is speciaal ontwikkeld voor de AirPlay-technologie van Apple, die met deze hoogwaardige en innovatieve luidspreker de krachtige eigenschappen ervan in de waarste zin van het woord kan afspelen.

Via een WLAN- of LAN-netwerk herkent ieder apparaat met Apple AirPlay-functie – dus bijvoorbeeld uw iPhone, iPod of iPad, maar ook een computer met iTunes-software – alle Loewe AirSpeakers in de buurt. Eén keer aanklikken is voldoende: U selecteert in het Apple-menu gewoon via welke Loewe AirSpeaker u muziek, radio, luisterboeken of filmgeluid wilt horen – in de woonkamer, in de keuken, in de slaapkamer … of overal tegelijk. En meteen bewijst de kleine box waartoe hij in staat is.

Loewe AirSpeaker 2

Zo hebben uw iPhone en iPod nog nooit geklonken! Twee subwoofers, twee speakers voor hoge/middelhoge tonen, in totaal 80 watt, alles geïntegreerd: Deze geluidskwaliteit kan op dit moment geen andere vergelijkbare luidspreker ter wereld bieden. De Loewe AirSpeaker verandert iedere klank die u anders meestal alleen via een hoofdtelefoon kunt horen, in een ruimtevullende belevenis – bijvoorbeeld in de soundtrack van uw volgende feestje. En het genot van de Loewe AirSpeaker groeit met steeds meer iPhone- en iPad-apps die zijn afgestemd op AirPlay.

Voorzie iedere kamer van een persoonlijke noot. De Loewe AirSpeaker kan desgewenst worden uitgevoerd met inlegwerk van verschillend materiaal en in talloze kleuren. De aluminium behuizing en de hoogwaardige afwerking van het geheel zijn uiteraard allemaal gelijk bij iedere Loewe AirSpeaker – helemaal perfect.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook