Vincent Sheppard breidt collectie tuinmeubelen uit

Vincent Sheppard breidt collectie tuinmeubelen uit

Hoewel het weer het momenteel niet laat uitschijnen, brengen we binnenkort met z’n allen opnieuw heel wat tijd buiten door. Nagenoeg iédereen snakt immers naar wat zonneschijn wanneer de barre herfst- en wintermaanden op hun laatste benen lopen.

Maar goed, het oog wil ook wel wat, ook buiten! De tijd van de witte plastic tuinmeubelen ligt voorgoed achter ons (gelukkig maar!), en in plaats daarvan heb je tegenwoordig heel wat mogelijkheden om een stijlvolle maar zeker niet minder comfortabele  aankleding van je gazon, terras of balkon te bekomen.

Met Vincent’s Garden biedt Vincent Sheppard een brede range aan tuinmeubels aan, een all weather ootdoorcollectie die staat voor elegante en gebruiksvriendelijke buitenmeubelen in weerbestendige materialen, zoals aluminium en recycleerbaar propyleen. De collectie nodigt simpelweg uit om je neer te vleien in een van de prachtige lounge stoelen.

Loop LoungeVincent-Sheppard---Loop-Lounge

Met de zeer lichte Loop Lounge Chair hoef je geen enkele zonnestraal dit voorjaar en komende zomer te missen. Aan de hand van de dunne doch stevige spijlen voorziet de Loop in een lichte en luchtige uitstraling, en bovendien is hij ook ongelooflijk comfortabel.

Naast de Lounge Chair omvat de Loop-collectie ook nog een voetensteun, salontafel, bijzettafel, sofa en chaise long, een voor een prachtige maar eenvoudige modellen, met een moderne toets.

Roy Cocoon

Vincent-Sheppard---Roy-Cocoon

Roy & Roxy waren  dé blikvangers uit de outdoorcollectie van Vincent Sheppard in 2012. Met deze retro kleppers haal je de alomgekende rotanstoelen uit de jaren vijftig zo terug naar heden, om een eigentijdse terras te bekomen waar contrasterende elementen de ganse outdoorbeleving meer kleur geven.

Komend voorjaar kunnen we je Roxanne (de hogere versie) en deze Roy Cocoon presenteren. Beiden zijn ze gebaseerd op het gekende zonnedesign van vroeger, zonder ook maar op één moment gedateerd aan te doen. Ze zijn eigentijds, en door het opvallende en verfijnd frame van gegalvaniseerd staal, wordt de elegantie en klasse van de collectie nog wat extra in de verf gezet.

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook