Vier nieuwe Pomax-collecties reflecteren essentiële waarden van de zomer

Vier nieuwe Pomax-collecties reflecteren essentiële waarden van de zomer

Het Belgische Pomax, geesteskind van Xavier De Vil & Anne-Marie Clerckx, maakt er haar missie van veelzijdige, tijdloze & trendy collecties aan te reiken die iedereen aanspreken. Het merk kan bogen op een erg breed productassortiment, van textiel zoals kussens, tot tuinaccessoires zoals potten. Ieder jaar weer stelt Pomax enkele verschillende stromingen weer, waar er ongetwijfeld minstens eentje tussen zit die jouw stijl reflecteert. Ook op het gebied van tafeldecoratie bepaalt Pomax mee de trend, met stijlen van klassiek tot hedendaags modern. Voor komende lente en zomer vallen de nieuwe collecties de noemers ‘Mojito & City’zen’, ‘Diabolo Menthe’, ‘Salsa Paradise’ en Jungle picnic & New Eden’.

Mojito & City’zen

Felle & neutrale kleuren zetten de toon voor een kalme en heldere start van het seizoen. Door subtiele toetsen geel toe te voegen, nodigt Pomax je uit om een stedelijke en tropische zomer te ontdekken!

Pomax Mojito & Citi'Zen

Diabolo Menthe

Levendige kleuren voor een fijne, feestelijke & speelse zomer. De frisheid van de tinten turquoise, blauw en groen voegen een pikante en dynamische toets aan de hitte van de zomer.

Bohemian Diabolo Menthe

Salsa Paradise

De zomer is een seizoen gewijd aan plezier & feest, gebracht via tonen van oranje en snoeproze om zo het dagelijkse te ontvluchten en accenten van de zomerse hitte in je huis te brengen.

Pomax Salsa Paradise

Jungle Picnic & New Eden

Ontvlucht het dagelijkse door de codes heruit te vinden. Dat is het credo dat Pomax je aanreikt, conform de eigen visie waarbij hemelse en tropische thema’s rond het ‘heruitvinden van de natuur’, ook in de stad, centraal staan. Het resultaat is de ‘urban jungle’ een soort van stedelijke oerwoud, een complementaire contradictie van het dagelijkse leven.

Pomax Picnic Jungle

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook