Omdat het nooit warm genoeg kan zijn: hoog tijd voor kurk

Omdat het nooit warm genoeg kan zijn: hoog tijd voor kurk

Hou je – net zoals wij – ook zo ongelooflijk veel van kurk en z’n warme uitstraling? Perfect, dan hebben we met deze Clork van Puik Art opnieuw een toppertje voor je.

Clork – een samentrekking tussen ‘clock’ en ‘cork’ – is een prachtig kurken klokje, dat even eenvoudig als oogstrelend is, niet in het minst door de glanzende metalen wijzerplaat. Het klokje meet 19 op 19 cm, en weet zich met deze afmetingen perfect te plaatsen op tal van locatie. Het nachtkastje, maar ook op het bureau of in de woonkamer misstaat Clork niet.

De Clork is in onbewerkt kurkkleur, maar ook in een zwarte variant. En hoewel ze allebei prachtig zijn, gaat onze voorkeur toch uit naar de ‘Clork naturel’. Maar oordeel vooral zelf!

Puik---Clork1

Designer Ernst Koning haalt z’n inspiratie uit het alledaagse, inspiratie die hij vervolgens gebruikt voor het ontwerpen van functionele en niet zelden fraai vormgegeven objecten in prachtige materialen, zoals ook de Clork.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook