Ga eens voor een stukje koraalrif in je interieur…

Ga eens voor een stukje koraalrif in je interieur…

De Mediterraneo is een prachtige reeks producten die de Italiaanse juwelenontwerpster (!) Emma Silvestris in 2005 wist te ontwerpen voor designmerk Alessi. Ons lijkt de hele lijn precies te zijn weggeplukt uit een of ander welig tierend koraalrif, wat misschien meteen ook de naamgeving kan verklaren.

Alessi - Mediterraneo 2

De hele huisstijl die Alessi zo graag voert, en in de stijl van het huis ingebakken zit, is onmiskenbaar aanwezig bij deze Mediterraneo. De reeks is samengesteld uit verschillende items, zoals fruitschalen met verschillende groottes, een servettenhouder, keukenrolhouder, of zelfs een houder voor bekers of mokken, of een spaghettivork en slabestek, geheel in diezelfde stijl.

Alessi Mediterraneo

De opvallende stukken zijn telkens te verkrijgen in gepolijst roestvast staal, een rood gepoederlakte uitvoering, en een versie in zwart.

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook