Sssssensationeel slangentrio bezweert & fascineert

Sssssensationeel slangentrio bezweert & fascineert

Zie je een van de kleine kunstwerkjes van Niloc Pagen, waar het Nederlandse Arteaux Art & Design verdeler van is, ervaar je gegarandeerd haast onmiddellijk een aha-erlebnis. Ze zijn er dan ook in tal van variaties, en vooral ook een brede waaier aan kleuren.

Dat de Heerlense Niloc Pagen zich liet inspireren door een combinatie van pop-art en tevens ook diverse andere culturen en stromingen, zal haast niemand verbazen. De kleurrijke polyester objecten slagen er in hun eentje in om een frisse vibe aan een ruimte te bieden. Gezien het materiaal – kunsthars – kan je ze ook probleemloos in de tuin of op het balkon kwijt.

Wat dit bont allegaartje betreft, is het niet zo dat we gekant zijn tegen kleuren, neen, zeer zeker niet. Maar zeg nu zelf: op tijd en stond kan ook een klassieke zwart-witcombinatie toch wel bekoren, niet? Zo ook bij deze handgeschilderde collectie dus.

NilocPagenSWIMMINGDe Swimming Snake bestaat telkens uit drie delen, en is er in twee varianten: een mediumversie van 40 cm lang, en een largeversie van 65 cm. Plaats je een van deze twee op een kast, dan lijkt het wel of de slang even komt opduiken na een verfrissend zwempartijtje.

NilocPagenMOVINGDe Moving Snake, de tweede variant, lijkt dan weer geprikkeld dichterbij te sluipen. Deze slang is er in drie versies: een is er 28 cm groot, de tweede in lijn meet 42 cm terwijl je met de grootste variant een koudbloedige binnenhaalt van maar liefst 65 cm.

NilocPagenSTANDINGHet derde reptiel, toekijkend van op een afstand, lijkt wat in de knoop te liggen met zichzelf. Ook deze Standing Snake is er in de varianten small, medium en large, waarmee hij van op een hoogte van respectievelijk 30, 45 en 110 cm op de omgeving neerkijkt.

Het prachtige trio maakt geen beestenboel van jouw woning, maar weet op een originele manier – euheum – meer kleur te creëren. Wie dan toch nog letterlijk voor meer kleuren wil gaan, stellen we graag gerust. Deze drieling is er ook in multicolor-varianten.

NilocPagen---Multicolor

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook