Lithoss stelt designschakelaar met RGB-controller voor

Lithoss stelt designschakelaar met RGB-controller voor

Moderne schakelaars komen met drukknoppen waarmee je je RGB-ledstrips kan bedienen. Dat is niet anders bij de designschakelaars van het Belgische Lithoss.

RGB-systemen, waarmee je je verlichting een gigantisch gamma aan kleuren kan meegeven, zijn heel populair in moderne woningen. Bij Lithoss weten ze dat moderne verlichting ook een moderne aansturing nodig heeft.

Deze multifunctionele RGB-controller zal bij het opstarten de RGB-kleuren in elkaar laten overfaden. Met twee drukknoppen bedien je de kleurwisseling, de intensiteit van het licht, de snelheid van het faden, de fixatie van het gewenste kleur, enzovoort. Zo kan je op een snelle en eenvoudige manier jouw RGB-ledstrips gaan aanpassen aan jouw voorkeuren.

De Lithoss-controllers zijn beschikbaar in verschillende configuraties en komen aan een brutoprijs vanaf 254 euro.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook