Leonardo brengt zomerse zachtheid met Fusione vazen

Leonardo brengt zomerse zachtheid met Fusione vazen

‘Living with glass’. Glaswerk die bijdraagt aan onze levensstandaard: dat is waar het voor Leonardo om draait. Dit seizoen blaast de Duitse glasfabrikant de gehele collectie opnieuw heel wat nieuw leven in aan de hand van enkele nieuwe frisse producten, zoals deze Fusione vazen, die in zachte, doch vivante kleurschakeringen worden uitgebracht.

Vazen maar ook kommetjes

Fusione is telkens opgebouwd uit twee decoratieve kommetje en één vaasje, die op elkaar kunnen worden gestapeld. Los van de paarse en blauwe glastinten brengt de Fusione alleen al vormelijk meer kleur naar je woonkamer. Living with glass dus!

De fabrikant zelf ziet de reeks door z’n zachte kleuren als een ideale smaakmaker voor de nazomer, maar waarom zou je ook nog zo lang moeten wachten?

Leonardo-Fusione-2

Vazen in blauwe of paarse schakeringen

De mooie reeks is er in 2 varianten, telkens verkrijgbaar in ofwel blauwe, ofwel paarse schakeringen. De grootste variant is (gestapeld) 35 cm hoog, alle onderdelen hebben een diameter van 18 cm. Diens kleine kleurige broertje meet (opnieuw gestapeld) 27 cm, en heeft een diameter van 13 cm.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook