Isabrella, de prachtige paraplu die je overdondert

Isabrella, de prachtige paraplu die je overdondert

Ooit al een product in handen gekregen waarvan je verkeerdelijk placht te denken wat de functie ervan was? De Isabrella van Ofess is net zoiets. Op het eerste zicht krijg je een fles in handen, maar van zodra overdadig geplens om een interventie vraagt, ontplooit Isabrella zich van flashy fles tot robuuste paraplu. Wanneer je het kleinood in handen krijgt, merk je meteen dat de idee nu ook weer niet zò ver gezocht is: het handvat van een paraplu voelt net zo aan als een flessenhals, toch?

De initiële fles meet 23 cm en heeft een diameter van circa 5 cm, maar wanneer Isabrella zich ontvouwt, neemt de omvang toe tot een diameter van ongeveer 1 meter (meer of minder afhankelijk van het type).

Isabrella is er in verschillende variaties, waaronder de artist series, stukken die een prachtige print dragen van Filip Pagowski, Kayo Horaguchi, Hidetoshi Yamada en Mosaic. Wanneer het dan toch begint te regenen, heb je dan toch tenminste dit kleine kunstwerkje dat je zowel overdondert als droog houdt.

Isabrella-flessen

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook