Duik de lente in met Splash van Zwiesel

Duik de lente in met Splash van Zwiesel

Met Splash weet de Duitse glasfabrikant Zwiesel opnieuw te excelleren. Het merk illustreerde z’n meer dan gedegen vakmanschap tijdens de jongste uitgave van vakbeurs Ambiente met deze nieuwe reeks van kleurrijke vazen.

Zwiesel-Splash2

Splash is een familie van handgemaakte vazen waarvoor Zwiesel de mosterd haalde bij de abstracte stijl van expressionistische kunstschilders.
Splash is een familie van handgemaakte vazen waarvoor Zwiesel de mosterd haalde bij de abstracte stijl van expressionistische kunstschilders. De fabrikant koos voor opvallende schakeringen waarbij wit, hetzij zwart telkens contrasteren, met elkaar, of met citroengeel, limoengroen, azuurblauw of helrood.


Klik hier om producten in te laden

De kleinste broertjes, de gele en zwartgevlekte vazen, komen net geen 13 cm hoog, met een diameter van 18,3 cm. Dan zijn er de blauwe en limoengroene uitgaves, die bijna 21 cm hoog komen, met een diameter van 23,2 cm. De grootste uitvoeringen verbinden een hoogte van 26,8 cm aan een diameter van 26,7 cm.

Het resultaat zijn stuk voor stuk opvallende items die vast en zeker niet zullen misstaan in menig interieur, zeker met de lente en de zomer in aantocht. Waar wacht je nog op?

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook