Dream Tools: een bijna buitenaardse set kantoorartikelen van Lexon Design

Dream Tools: een bijna buitenaardse set kantoorartikelen van Lexon Design

Zet je schrap voor Lexon Design! Het Franse designmerk komt in 2015 met een resem aan spraakmakende designs waar niemand onbewogen onder blijft. Te beginnen met deze Dream Tools van designer Eugeni Quitllet.

De reeks is opgebouwd uit vier items, te beginnen met ‘the Liquid Station’, een vreemdsoortige houder voor tal van kantoorartikelen, denk maar aan paperclips. Dit bijna buitenaardse product lijkt ons iets te hebben van een gestolde lavalamp, geluidstechnici zien er eerder een kunststof weergave van een sinusoïdale geluidsgolf in, sommige anderen een momentopname van een mini-tsunami. Sowieso spreekt de houder het meest tot de verbeelding, met z’n vreemdsoortige voorkomen.

Lexon Dream Tools

De Dream Tools worden verder aangevuld met de Roll-Air tape dispenser, de Peter Pen-pennenhouder en het Dream Time-klokje. De tape dispenser en den pennenhouder zijn er telkens in 5 transparante tinten, van de klokjes zijn er 6 kleurvarianten.
Lexon-Dream-Tools

Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat iemand géén mening kan hebben over dit artikel. Hou je dan ook zeker niet in om je mening te delen, we zijn benieuwd!

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook