Romantiek volgens Riverdale: Live the Bohemian life…

Romantiek volgens Riverdale: Live the Bohemian life…

Nieuwe Riverdale-collectie Bohemian Blend

Met de nieuwe Bohemian Blend-collectie, die ongeveer 600 nieuwe inspirerende woonaccessoires omvat, brengt het Nederlandse Riverdale romantiek & klein genieten naar jouw woonkamer. Lichte pastelkleuren, luchtige linnen en de ruwere, grove materialen worden gemixt tot die perfecte blend, die dat mijmerende zomergevoel bij je ontlokken.

Zacht versus ruw

van Dale:
“bo·he·mien (de; m,v; meervoud: bohemiens)
1. artiest die in zijn levenswijze zorgeloosheid en onverschilligheid t.o.v. conventie toont”

‘Terug naar de natuur’ is hot komend seizoen. Sommigen willen dit bekomen door veelal schreeuwerige prints, anderen zoals Riverdale verkiezen de rustige zachtheid van natuurlijke materialen, die in hun eenvoud gecombineerd worden om simpele, warme producten te creëren. De Bohemian Blend-collectie doet dit door slim gebruik te maken van hout en aardewerk. Windlichten, gevlochten manden, houten schalen, maar ook het contrast met de ruwere vazen en kruiken en stukken uit geschuurd staal ontluiken een soort grenzenloos dagdromen, verlangend naar de zomer. Deze lijn zorgt ervoor dat je je terstond in een huisje in de duinen waant, met het imaginaire geluid van dat briesje, de meeuwen en de golfslag op de achtergrond.

Riverdale Bohemian Blend

En bovendien, door sommige producten een andere beschouwing te geven, kan je dit natuurlijke gevoel nog versterken. Zo kan een windlicht ook op een eenvoudige manier omgevormd worden tot een mini-oranjerie, een ‘broeikasje’ zo u wil.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook