Bloomingville heeft met Mini voortaan ook een kindercollectie

Bloomingville heeft met Mini voortaan ook een kindercollectie

Zo nu en dan komt er een merk zo fris en opvallend opzetten, dat het haast onmogelijk wordt om onbewogen te blijven wanneer je er producten van voor ogen krijgt.

Het Deense Bloomingville is precies zo’n merk. Sinds de start in 2000 slaagt het merk er jaar na jaar in nieuwe, onverwachte producten te lanceren, waarmee je je woning heel eenvoudig kan inkleden naargelang het seizoen.

Bloomingville MiniVoor het eerst richt Bloomingville zich met de nieuwe Mini-kindercollectie ook op kinderen. De hele lijn is gestoeld op de wensen, dromen, noden en de gezondheid van de allerkleinsten, op de zalige onbezonnenheid van de kindertijd.

 

Bloomingville Mini lijkt een sprookje te willen vertellen, met vertederende tekeningen van de hand van de Deense illustratrice Nanna Asmussen, prachtig unieke zegswijzen en zachte pasteltinten op de brede lijn aan verschillende producten in deze collectie.

Jeugdig servies, prachtige mokken, mooie kadertjes en vooral ook wondermooi goed voor de kinderkamer: beddengoed, opbergkoffers voor speelgoed, telkens voorzien van diezelfde Bloomingville-uitstraling.

Een kopie van Deens design op kindermaat, wij zijn fan!

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook