Welcome to the jungle! Baobab presenteert M Project

Welcome to the jungle! Baobab presenteert M Project

Al een tijdlang heerst er een trend die ons opnieuw wat meer connectie met de natuur wil brengen. Dierenprints, palmbladeren, ze zijn volledig terug in tal van producten. Ook Baobab kon niet achterblijven, en dus stelde de gewaardeerde fabrikant van geurkaarsen dit voorjaar tijdens Maison & Objet te Parijs de nieuwe collectie M Project voor.

M Project

M Project is een collectie die onmiskenbaar een knipoog brengt naar de roots van Baobab, zijnde de streek rond Tanzania met voor de kust het eiland Madagascar.  Net zoals zowat iedere collectie van het Belgische merk, opgericht in 2002, heeft ook deze M Project lijn van geurkaarsen een eigen verhaal.

Baobab-M-Project2

Wat misschien wel het meest opvallende is aan de nieuwe (limited edition) serie, is het feit dat iedere geurkaars getooid gaat in een ambachtelijk gemaakt raffia-pakje, niet toevallig een van de belangrijkste exportproducten van Madagascar.

Baobab heeft uiteraard ook een reputatie waar te maken als het op de geur aankomt, een verwachting die probleemloos wordt ingelost door het heerlijk geurende eucalyptus, hout, munt, citrus en grapefruit.

Klinkende namens als Mena, Mankafy (de rode versie, die voor ‘liefde’ staat) of Mahary (letterlijk: ‘creëren’) maken het plaatje dat men met M Project wil ophangen met de nodige zin voor alliteratie compleet.

M Project komt er telkens in 3 afmetingen: 10, 16 of 24 cm hoog.

 

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook