Alles loopt op wieltjes met deze Mobile & Trolley Cabinet

Alles loopt op wieltjes met deze Mobile & Trolley Cabinet

Ietwat bizar, maar ook wel bijzonder origineel. Zo kan je de Mobile Cabinet en de Trolley Cabinet van het Nederlandse Yksi Ontwerp voor Soonsalon omschrijven.

Zonder twijfel herken je er meteen twee robuuste hulpverstrekkers in: de Mobile Cabinet is gebouwd rondom een traditionele kruiwagen, diens broer, de Trolley Cabinet doet het met een klassiek steekwagentje.

Mobile Cabinet

De Mobile Cabinet bestaat uit twee componenten: een mobiel dressoir en een opzetkast. Of je dit originele product gebruikt als TV-meubel of toch liever als salontafel of boekenkast maakt niet uit, de precieze invulling van deze ruimtes is volledig aan jou.

Ga je enkel voor het onderstel, dan is de cabinet voor circa € 1000 de jouwe. Wil je de kasten erboven er ook nog bij, dan ga je richting de € 2000.

Soonsalon Mobile Cabinet Trollet

Trolley Cabinet

Waar de Mobile Cabinet een eerder horizontale constructie is, werkt de Trolley Cabinet eerder in de hoogte. Deze multifunctionele en mobiele kast is een hommage aan de traditionele steekwagen, een kleinood die menig arbeider al heel wat tijd heeft bespaard.

Net als bij diens broertje kan je ook hier weer de invulling volledig zelf bepalen. Een boekenkast, een wijnrek,…? Laat je fantasie maar de vrije loop gaan, net zoals de designers bij Yksi Ontwerp dit ook hebben gedaan!

De consumentenadviesprijs bedraagt € 1250.

Beide producten komen er in wit, grijs en oranje, maar vallen op aanvraag (en mits extra kosten) ook te verkrijgen in andere RAL-kleuren.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook