ZEbag: wijnrek, deco-draagtas én wandelement voor de wijnliefhebber

ZEbag: wijnrek, deco-draagtas én wandelement voor de wijnliefhebber

Nu we met z’n allen opnieuw wat meer buiten gaan leven – tenminste, wanneer de weergoden dit toelaten, sleuren we niet zelden heel wat borden, bestek, voedingswaren en ook dranken richting de tafel op het terras. Voor de echte wijnproever, die steevast gaat voor niet één, maar meerdere wijntjes, is er de ZEbag.

De idee achter ZEbag, een product van bedenkers Antoine Gillain & Jean-Michel Ginèbre, is simpel en deels gebaseerd op het plastic draagsysteem voor glazen melkflessen uit de vijftiger jaren. Met ZEbag hebben de wijnliefhebbers voortaan een troef in handen, soms zelfs ook letterlijk.

Zebag1

Want, en nu komt het, ZEbag kan je niet enkel ergens laten staan of ophangen (!), al dan niet met de volledige inhoud van 6 wijnflessen, je kan de zeshoekige ZEbag na het dichtmaken van de zijkanten ook perfect meenemen door het praktische handvat.

Een wijnrek, een draagzak voor je wijnen én een decoratief-functioneel wandelement in één dus! Overigens is ZEbag sinds kort ook in een mini-versie te verkrijgen, een variant die toepasselijk de naam Baby ZEbag meekreeg.

Leuk om weten: de naam draagt het product aan de doorgaans grappige Franse uitspraak van het Engelse ‘The’. ‘Allo’Allo anyone?

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook