Wonderwall met leuke gedachtenwolk

Wonderwall met leuke gedachtenwolk

Ken je al de leuke magneetborden en whiteboards van het Belgische Wonderwall? De ontwerpen van Inge Van den Broeck en Tine Dhollander vallen op door hun originaliteit. Nieuw in het gamma is een gedachtenwolk.

Op de wolk die beschrijfbaar is met een whiteboardmarker en eveneens als magneetbord dient, kan je berichtjes, boodschappenlijstjes of herinneringen aan je gezin of partner achterlaten.

De witte gedachtenwolk (€ 65) meet 54 op 80 cm en wordt geleverd inclusief vijsjes en pluggen.

Wonderwall whiteboard wolk

100% Belgisch

De producten van Wonderwall zijn 100% Belgisch. Tine en Inge staan in voor het ontwerp van de hippe en speelse magneetborden die zowel in de leefruimte als op kinderkamers niet misstaan.  “We halen onze inspiratie uit alles wat ons omringt. Van literatuur, geschiedenis en architectuur over de natuur tot onze kinderen en de reizen die we maken”, aldus Inge.

Bovendien worden alle Wonderwall borden volledig in België geproduceerd met kwaliteitsstaal en verven. Bewonderenswaardig is de steun voor de sociale economie door de controle, verpakking, stock en dispatching in sociale werkplaatsen te houden.

Nu ook snijplanken in rubberwood

Sinds kort richt Wonderwall het vizier op meer dan enkel magneetborden en whiteboards. De leuke vormen en ontwerpen komen nu ook terug in snijplanken en serveerplanken in rubberwood, een milieuvriendelijk gerecycleerd hout.

Wonderwall snijplank hout

 

Uitbreiding naar Nederland (en andere Europese landen)

Ondertussen is Wonderwall volop bezig met een uitbreiding naar Nederland, en voegen ze daar regelmatig nieuwe verkooppunten toe aan hun netwerk. Geïnteresseerde winkels of webshops kunnen zeker met Tine en Inge contact opnemen.

About The Author

Lees ook