RiZZ zorgt voor een aangename binnenkomer

RiZZ zorgt voor een aangename binnenkomer

The Entrance Collection

RiZZ, de nieuwe overkoepelende naam voor het voormalige Gezu B.V. en Khz Kunststoffen B.V., zet als bedrijf sterk in op decoratieve artikelen die de inkomhal van de woning kunnen opwaarderen.

Zo ontwierp RiZZ onder meer de stijlvolle RiZZ-deurmat die voorgesteld werd in 2007 op Maison & Objet in Parijs en waar er intussen duizenden … de deur uitgingen. Met ‘The Entrance Collection’ lanceert RiZZ een resem aan producten die de inkom van de woning wat meer cachet kunnen geven.

Trumpet Hook

Zo is er The Trumpet Hook, een kapstokhaak waarvan snel duidelijk wordt waar de mosterd vandaan werd gehaald. Dit trompetvormig haakje valt op door het speelse design van de hand van ontwerper Teun Fleskens en de hoogwaardige afwerking.

Wat de materialen betreft heeft men de keuze tussen staal, bioplastic of enkele houtvarianten. Creatievelingen zullen kleuren matchen en mixen voor die eerder speelsere uitstraling.

Wie liever gaat voor strak, kan voor slechts één contrasterende kleur gaan op die opvallend witte muur.

Rizz - The Trumpet Hook

Modulair garderobesysteem

Verder is er ook nog een modulair garderobesysteem dat men aan de hand van meerdere componenten desgewenst kan vormgeven, en ook combineren met het fraai gedesignede kapstokhaakje The Leaf om zo het gedroomde resultaat te bekomen.

Zo is er The Split, waarbij de ‘takken’ als het ware horizontaal of verticaal uit elkaar groeien en waar men dus ook ‘blaadjes’ kan aan bevestigen. Verder zijn er ook nog Pine, Palm en The Tripod, elk met een specifiek en bovenal attractief voorkomen.

Afhankelijk van de keuze van kapstoktype worden er telkens 3 of 5 stuks van The Leaf voorzien.

Rizz - The Coat Hanger en The Trumpet HookRizz - The Leaf

The Disc-paraplubak

Tenslotte kan de inkomhal zich ook onderscheiden door een opvallende plaats om de paraplu in te plaatsen wanneer men beschutting zoekt tegen het herfstige weer. Volledig conform de andere producten van The Entrance Collection is ook The Disc een opvallende verschijning.

The Disc een doorsnee paraplubak noemen zou onrespectvol zijn, gezien de energie die duidelijk in het ontwerp is geslopen. Deze schijf is voorzien van uitsparingen waar iedere afmeting van paraplu in past.

The Disc kan tevens worden gebruikt als deurstopper, gezien het gewicht van 3,5 kg massieve RVS en de rubberen ring die er omheen zit.

Qua materiaal en afwerking heeft men de keuze uit wit, antraciet of rvs. The Disc heeft een diameter van 24 cm en is 5,3 cm hoog.

Rizz - The Entrance Collection 

Prijs The Trumpet Hook
– Roestvrij staal: € 39 (een set van 3 kost € 89)
– Antraciet bioplastic, wit bioplastic, kokos vloeibaar hout en beuken vloeibaar hout: € 35

Prijs The Coat Rack
– Afhankelijk van de modulaire opbouw

Prijs The Leaf (in combinatie met RiZZ garderobesysteem)
– Roestvrij staal: € 49
– Antraciet bioplastic, wit bioplastic, kokos vloeibaar hout en beuken vloeibaar hout: € 19

Prijs The Disc
– Roestvrij staal, antraciet of wit: € 379

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook