Rivièra Maison laat zich inspireren door zomerse stranden

Als we Rivièra Maison mogen geloven, wordt het een meer dan interessant voorjaar, waar tal van frisse kleuren, in combinatie met zachte zeetinten, de hoofdrol opeisen. Getuige hiervan de drie nieuwe collecties St. Barths Oceanclub, Arizona en de jongste aanvulling op het assortiment, Ramatuelle Beach.

St. Barths Oceanclub

Riviera-Maison-StBarths

Een eerste collectie die Rivièra Maison presenteert, neemt je ineens mee naar het Caribische eiland Saint-Barthélemy. Door de combinatie van wit linnen met allerhande blauwtinten waan je je terstond op het strand van deze paradijselijke plek, klaar om bij valavond een kampvuurtje aan te steken om nog een hele poos met vrienden de avond door te brengen. Zelf heeft de fabrikant het in deze collectie over ‘Fashionable, sophisticated & elegant’.

Arizona

Riviera-Maison-Arizona

Wanneer we aan Arizona denken, krijgen we onmiddellijk koperrode canyons te zien, als het even kan bij het warme oranje schijnsel van een ondergaande zon. Precies het beeld dat Rivièra Maison voor ogen had bij het ontwerpen van deze gelijknamige reeks, waar warme aardetinten prominent aanwezig zijn. De hele collectie brengt je dichter bij de natuur

Ramatuelle Beach

Riviera-Maison-RamatuelleBeach

Bij Ramatuelle Beach tenslotte, de jongste collectie van dit olijke drietal, denk je al snel aan de mondaine badsteden aan de Franse zuidkust, plekken die hoogtij vierden door de sterke vertegenwoordiging van filmsterren zoals Brigitte Bardot in de jaren ’50. Flaxkleurig katoen, niet zelden in relatie met roze, blauw en groen zorgt voor een verfijnd resultaat. Tussen de materialen springt jute er bovenuit.

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook