Met dit klokje ben je in een vingerknip weer bij de tijd

Met dit klokje ben je in een vingerknip weer bij de tijd

Moet een klok altijd een bombastisch element zijn die prominent aanwezig is? Natuurlijk niet, en dat dachten ook de mensen bij Gingko Electronics (Lexon)

Deze ‘click clock’ is het resultaat van out of the box-denken, en zal je verleiden om eens vrolijk met de vingers te knippen wanneer het even vierkant draait. Dit strak vormgegeven klokje vertelt je in een vingerknip het uur, welke dag het is en ook de temperatuur.

Je zou het hem niet geven, maar achter z’n stijlvolle houtlook gaat er in dit kubusje ook de nodige technologie. De cijfers lichten op wanneer je alarm afgaat, of wanneer je in de handen klapt of met de vingers knipt. Wanneer de rust is teruggekeerd, dooft de backlight vanzelf opnieuw uit. Dat wil dan ook zeggen dat je geen storend licht krijgt in de slaapkamer wanneer je de Click Clock op je nachtkastje plaatst.

 

De Click Clock is er in verschillende formaten, tinten en uitvoeringen. Je bent slechts 3 AAA-batterijen verwijderd van dit coole maar evenzeer stijlvolle item! Waar wacht je nog op?

Ontdek hier ook de andere producten van Lexon Design

Klik hier om producten in te ladenReageer

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook