Een frisse wind door je interieur…

Een frisse wind door je interieur…

Het begon in 2013 met een collectie behangpapier, maar evolueerde in bijzonder weinig tijd tot een breed uitgesponnen homelabel met als baseline ‘Playful interiors make you smile‘, een vlag die de lading vast en zeker dekt. We hebben het over ROOMblush, een merk dat garant staat voor eenvoud in full color… Of zoals ontwerpster, interieurstyliste en drijvende kracht Eline Rousseau het stelt: ‘schoonheid vanuit een eenvoudige vormgeving met unieke designs’.

ROOMblush volgens stuwende kracht Eline Rousseau:

“Schoonheid vanuit een eenvoudige vormgeving met unieke designs”

Muurverf is er altijd geweest, maar sinds enige tijd heeft het grote publiek ook de weg naar behang herontdekt. De charmes van prachtige dessins, op een of meerdere muren om de ruimte wat extra accenten te bieden, het weet klaarblijkelijk te overtuigen. Vaak ontbreekt het echter aan originaliteit bij de ontwerpen. Zo niet bij het Scandinavisch aandoende ROOMblush. De hele collectie van de West-Vlaamse zaakvoerster getuigt van een frisse visie en een voorliefde voor zachte tinten en vintage prints.

Roomblush2

Een geslaagde aanpak lijkt ons, zeker nu de initiële behangcollectie sinds dit jaar ook verrijkt werd met complementaire producten zoals dekentjes, kussens, vloerkleden, schalen, posters… Het biedt je de mogelijkheid om je hele interieur onder te dompelen in die hele ROOMblush vibe.

We bieden je graag al een inkijk in de frisse en zuiver-ogende najaarscollectie van het jonge Belgische label.

Roomblush4 Roomblush5 Roomblush1

 

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook