Dotty Clock van Alessi: design het klokje rond

Dotty Clock van Alessi: design het klokje rond

Oubollig is een term die je nimmer zal kunnen verbinden aan het Italiaanse Alessi, lijkt ons. Sinds jaar en dag laat het merk zich immers kenmerken door jong design, meestal enige jaren voor op z’n tijd. De Dotty Clocks van Abi Alice zijn een nieuwe familie van kleine klokjes, die misschien niet opvallen door hun grootte (diameter 20 cm), maar des te meer door hun design en kleurkeuze.

De Dotty’s zijn er in azuurblauw, geel en wit, de wijzerplaten zijn – met uitzondering van de witte versie waarvan ze rood zijn – telkens wit. De lichtheid en jeugdigheid van het ontwerp worden extra in de verf gezet omwille van het feit dat de wijzerplaten steeds uitlopen op een stevig punt, of bol, zo u wilt. Vandaar dan ook de naam Dotty.

Alessi-MO2016-13

Klik hier om producten in te laden

About The Author

Gauthier vervoegde de Niwzi-ploeg in de herfst van 2014. Als liefhebber van al wat mooi is, stond het in de sterren geschreven dat hij Decozine.be onder z’n hoede zou krijgen, al weet hij ook technologische snufjes wel te appreciëren. Een ding is zeker: het koffietoestel zal nooit lang werkloos blijven met Gauthier in de buurt!

Lees ook